Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 141. Accesorii Auto si de Camping > 1986. Gratar Tabla pentru Gradina

Gratar Tabla pentru Gradina

Gratar Tabla pentru Gradina
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Gratarul de gradina in stil traditional este realizat din tabla decapata de 1 mm grosime si vopsit in camp electrostatic pentru o rezistenta mai mare la umiditate sau utilizare. Inaltimea cuvei este de 10 cm, inaltimea totala a gratarului montat este de 145 cm suficienta pentru o manevrare usoara in timpul gatitului.
Gratarul are picioare demontabile ceea ce il face usor de depozitat sau de transportat in concedii, la iarba verde, etc.
Lateralele gratarului sunt prevazute cu gauri pentru tiraj, pentru mentinerea jarului in timpul utilizarii.
Montajul se realizeaza usor fara ustensile.
Inainte de prima folosire, este obligatoriu ca gratarul sa fie ars prin realizarea focului in cuva fara a adauga preparatele culinare.
L[mm] B[mm]
678307
L[mm]: 500; B[mm]: 350;
500 350 1/1 BUC
Articol
Articol:678307
Descriere:Gratar Tabla pentru Gradina / L[mm]: 500; B[mm]: 350
Caracteristici
L[mm] - Lungime:500
B[mm] - Lățime:350
Date Logistice
Tip Ambalaj:Foliat
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:50x35x14,5 cm/BUC
Masă:6,6 kg/BUC