Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 217. Preparare Apa Calda Menajera > 6792. Sistem Colector Panou Solar cu Tuburi Vidate Heat Pipe J

Sistem Colector Panou Solar cu Tuburi Vidate Heat Pipe J

Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Panoul solar cu colector si tuburi Heat Pipe (tub termic) din gama Evosanitary este o soluție inovatoare pentru captarea și transformarea energiei solare în căldură. Acest sistem de colectare a energiei solare se remarcă prin eficiența sa în transformarea radiației solare în căldură utilă.

Principalele caracteristici ale acestui panou solar includ o suprafață selectivă pe învelișul interior al tuburilor vidate, care convertește eficient energia solară în căldură și o transferă prin intermediul lamelelor de aluminiu către tevile de cupru. Acest proces asigură o performanță optimă în absorbția și transferul căldurii, transformând energia solară într-o sursă de căldură utilizabilă.

Panoul poate funcționa cu o presiune de lucru de 6 Bari, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de aplicații, inclusiv sistemele combinate cu alte surse de energie existente. Este ideal pentru instalarea în sistemele de preparare a apei calde cu boilere bivalente, sistemele de încălzire a piscinelor și sistemele de încălzire.

Acest panou solar vine echipat cu suport pentru acoperișul înclinate, ceea ce facilitează instalarea pe acoperișuri cu acest tip de configurație.

Avantaje notabile:

- Utilizare pe tot parcursul anului: Aceste panouri solare funcționează eficient indiferent de temperatură, permițându-vă să beneficiați de apă caldă menajeră chiar și în cele mai reci zile de iarnă.

- Presiune rețea: Diferența față de panourile nepresurizate constă în capacitatea de a funcționa la presiunea rețelei fără necesitatea unui sistem de pompare sau de montare la înălțime. Aceasta simplifică instalarea și utilizarea.

- Fiabilitate și rezistență: Panourile solare cu tuburi vidate Heat Pipe continuă să funcționeze în mod continuu chiar și în cazul în care unul sau mai multe tuburi se deteriorează. Înlocuirea tuburilor afectate este ușoară și convenabilă. Acest produs beneficiază de o garanție de 5 ani și are o durată medie de exploatare de 15 ani, ceea ce atestă durabilitatea și fiabilitatea sa pe termen lung.

Specificatii tehnice:

- Tuburile vidate sunt realizate din cupru cu puritate de 99,93%, lipite cu un aliaj de argint. Învelișul este din sticlă borosilicată cu o grosime de 1.6 mm și rezistență la grindină de 25 mm. Acestea sunt proiectate pentru a avea o rată mare de absorbție a razelor solare de 93% și un grad scăzut de reflexie de 6%. Coeficientul de pierdere este extrem de redus, doar 0.06 W/m², asigurând o eficiență maximă. Distanța de 75 mm între tuburi și presiunea maximă de lucru de 6 bari completează caracteristicile tehnice de încredere ale acestor panouri solare.
- Colectorul este fabricat din cupru si are un diametru interior 35 mm
- Diametrul condensatorului este de 14 mm

Panourile solare cu tuburi vidate, presurizate, sunt nu numai eficiente din punct de vedere energetic, dar și prietenoase cu mediul înconjurător. Acestea te ajută să amortizezi rapid investiția și să reduci semnificativ costurile cu energia, cu economii de aproximativ 82%. Odată ce instalezi aceste panouri solare, vei observa economii semnificative în facturile lunare, transformând investiția inițială într-un beneficiu pe termen lung.
T[buc] D[mm] L[mm]
681785
T[buc]: 15; D[mm]: 58; L[mm]: 1800;
15 58 1800 1/1 BUC
681786
T[buc]: 20; D[mm]: 58; L[mm]: 1800;
20 58 1800 1/1 BUC
681787
T[buc]: 30; D[mm]: 58; L[mm]: 1800;
30 58 1800 1/1 BUC