Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 102. Clesti si Menghine > 2780. Cleste ETP Nituri Pop

Cleste ETP Nituri Pop

Cleste ETP Nituri Pop
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Clestele popnituri frontal, marca EVOTOOLS PROFESIONAL, poate fi folosit pentru nituri din aluminiu, otel si inox. Acest produs de calitate superioara are 3 falci calite, confectionate din Crom-Mo, obtinandu-se astfel o duritate a acestora cuprinsa intre 55-60 HRC. Pachetul contine 5 capete magnetice cu dimensiuni cuprinse intre 4.8 mm – 6.4 mm. Manerele au articulatii duble, cu factor de amplicare a fortei, astfel incat sa puteti utiliza acest cleste cu usurinta. Pe manere exista un manson din polipropilena pentru a diminua riscul alunecarii in timpul utilizarii. Acest cleste este folosit pentru nituri cu diametrul maxim de 6.4 mm, avand o cursa maxima de lucru de 7mm. Rezervorul pentru colectarea deseurilor va scuteste de timpul pierdut alocat strangerii de bucati metalice rezultate in timpul utilizarii acestui cleste.
Caracteristici:
L[mm]
603070
L[mm]: 320;
320 1/16 BUC
Articol
Articol:603070
Descriere:Cleste ETP Nituri Pop / L[mm]: 320
Caracteristici
L[mm] - Lungime:320
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/16 BUC
Dimensiune:37,5x15x4,5 cm/BUC
Masă:1,125 kg/BUC