Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 144. Fotovoltaice > 6701. Smart Meter Invertor DDSU

Smart Meter Invertor DDSU

Marcă:
Huawei
Descriere:
Este un contor bidirectional monofazat sau trifazat utilizat in vederea gestionarii inteligente a energiei cu ajutorul caruia se pot realiza comenzi dinamice rapide si precise in ceea ce priveste alimentarea.
Are functii combinate de masurare si comunicare, aplicabila in principal la masurarea pentru: cantitatea de electricitate inclusiv tensiunea, curentul, puterea, frecventa, factorul de putere, energia activa in circuitul electric
Acesta înregistrează o curba de incarcare a conexiunii de pana la 100 A, iar datorita masuratorilor exacte si a modalitatii de comunicare rapida prin interfata RS485 se obtine un tablou general eficient al puterii de consum.
Adaptarea montajului standard pe sina DIN 35 mm, proiectat ca modul structural, prezinta volum redus facilitand o instalare si conexiune usoara.
M T
681629
M: DDSU666-H; T: Monofazat;
DDSU666-H Monofazat 1/1 BUC
681630
M: DTSU666-H; T: Trifazat;
DTSU666-H Trifazat 1/1 BUC