Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 133. Ferastrae, Topoare > 1788. Ferastrau Lemn 3 Panze Maner TPR

Ferastrau Lemn 3 Panze Maner TPR

Ferastrau Lemn 3 Panze Maner TPR
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:

Acest tip de fierastrau EvoTools are cele 3 lame confectionate din otel 65 Mn tratat termic, iar manerul bicomponent este confectionat din polipropilena si cauciuc termoplastic (TPR). Panzele au o lungime de 400 mm si o densitate a dintilor, cu 2 muchii taietoare, de 9 dinti/25.4 mm si respectiv 13 dinti/25.4 mm, astfel incat dumneavoastra sa adaptati lama de taiere in functie de materialul pe care il prelucrati. Montarea simpla a lamelor nu necesita  folosirea unei chei, facandu-se prin slabirea surubului aflat pe maner. Manerul ergonomic reduce oboseala, permintand utilizarea pe o perioada indelungata. Se utilizeaza doar pentru taierea articolelor din lemn, placi aglomerate, placaj, PVC, etc.
Caracteristici:
L[mm]