Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 7204. Cuie Plastic Fixare la Sol

Cuie Plastic Fixare la Sol

Cuie Plastic Fixare la Sol
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Daca sunteti în cautarea unei solutii durabile pentru prinderea agrotextilelor tesute si netesute, a foliilor de mulcire sau a altor materiale similare, cuiele de fixare la sol marca Evotools  sunt optiunea ideala pentru dvs. Aceste cuie sunt proiectate să reziste în orice condiții meteorologice și în soluri nisipoase sau foarte dure, oferind o soluție practică și eficientă pentru nevoile dvs. agricole și de grădinărit.
Au o lungime de 120 si 150 mm si o latime a capului rotund de 20 respectiv 30 mm, ce prinde bine si fixseaza materialul. Partea care intra in pamant este fabricata cu tepuse, fiind usor de introdus in sol, dar si greu de scos datorita acestora.
Cuiele sunt confectionate din polipropilena si au culoare neagra.



L[mm]
682599
L[mm]: 120;
120 1/40 x50 BUC
682600
L[mm]: 150;
150 1/30 x50 BUC