Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 134. Unelte Aer Comprimat > 4593. Pistol de Vopsit cu 3 Duze

Pistol de Vopsit cu 3 Duze

Pistol de Vopsit cu 3 Duze
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Pistolul de vopsit cu aer comprimat, marca EVOTOOLS, este cea mai buna alegere daca doriti sa obtineti un finisaj de exceptie. Acesta are corpul confectionat din aluminiu de buna calitate, cu o capacitate a rezervorului de  600 ml, acesta avand si un sistem de blocare contra picurarii. Duzele sunt confectionate din cupru placat cu zinc. Cu ajutorul controlului dispersiei care va permite o pulverizare atat pe orizontala cat si pe verticala, puteti sa vopsiti si locurile mai putin accesibile. Reglajul fin continuu al debitului de vopsea si aer va ofera posibilitatea de a aplica exact stratul de vopsea dorit de dumneavoastra. Presiunea de lucru este de cel mult 3.5 bar, facandu-se printr-un furtun de alimentare care are o mufa rapida de conectare cu diametrul de 1/4 inch (6 mm), obtinandu-se astfel un debit maxim de fluid de 160-230 L/min.

In cutia acestui pistol de vopsit gasiti urmatoarele articolele:
- 1 Pistol de vopsit;
- 3 Duze cu dimensiunile: 1.5 mm, 1.7 mm, 2 mm.
Caracteristici:
Documentație:
V[ml]
675799
V[ml]: 600;
600 1/20 BUC
Articol
Articol:675799
Descriere:Pistol de Vopsit cu 3 Duze / V[ml]: 600
Caracteristici
V[ml] - Volum:600
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/20 BUC
Dimensiune:19x16,5x11 cm/BUC
Masă:0,708 kg/BUC