Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 107. Unelte Electrice > 6766. Adaptor Aspirator Universal Colectare Praf pentru Masini de Gaurit Max 16 mm

Adaptor Aspirator Universal Colectare Praf pentru Masini de Gaurit Max 16 mm

Adaptor Aspirator Universal Colectare Praf pentru Masini de Gaurit Max 16 mm
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Colectorul de praf este echipat cu doua camere iar debitul de aer este impartit in doua, astfel ca cel principal aspira praful direct de la locul de gaurire si duce praful la adaptorul pentru aspirator, iar cel de-al doilea flux trece prin a doua camera si creeaza un vid care ataseaza colectorul de praf de suprafata de lucru. Aspiratorul este suficient de puternic pentru a tine colectorul de praf chiar si pe o suprafata neuniforma.
La capatul acestuia este montat un adaptor pentru aspirator care se poate roti la 360°, avand o garnitura speciala din cauciuc pentru fixare.
Aspiratia se face cu ajutorul reductorului pentru aspirator cu diferite diametre de conectare (28mm, 30mm, 32.5mm, 33mm, 37mm).
681744
1/-/40 BUC
Articol
Articol:681744
Descriere:Adaptor Aspirator Universal Colectare Praf pentru Masini de Gaurit Max 16 mm.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/-/40 BUC
Dimensiune:23,5x8,5x8,2 cm/BUC
Masă:0,26 kg/BUC