Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 123. Unelte cu Motor MAS > 6609. Plug Reversibil pentru Motosapa si Motocultor

Plug Reversibil pentru Motosapa si Motocultor

Plug Reversibil pentru Motosapa si Motocultor
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Plugul reversibil pentru motosapa si motocultor este confectionat din otel, acoperit cu un strat de vopsea. Se foloseste pentru prelucrarea terenurilor agricole. Este alcatuit din doua trupite care rastoarna brazda pe o singura parte. Cu ajutorul selectorului montat pe cadru, puteti seta unghiul de rasturnare a brazdei, astfel incat sa obtineti rezultatele dorite. Prinderea se face pe boltul cuplei de pe motosapa/motocultor.
Datorita functie reversibile, intoarcerile la capatul randului se fac langa brazda lucrata, ducand astfel la o scadere a consumului de carburant si prelucrarea mai rapida a terenurilor.
Adancimea de lucru este de:
               - 681506: 19 cm
               - 681507: 24 cm
L[mm]
681506
L[mm]: 190;
190 1/1 BUC
681507
L[mm]: 240;
240 1/1 BUC