Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 202. Robinete > 6629. Robinet Dublu Serviciu 3 Cai

Robinet Dublu Serviciu 3 Cai

Robinet Dublu Serviciu 3 Cai
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Acest robinet dublu serviciu cu 3 cai marca Evosanitary, este un dispozitiv esențial în sistemele de alimentare cu apă, oferind funcționalitate și durabilitate de încredere, in curte sau gradina.
Robinetul este confecționat din alamă de înaltă calitate (atat corpul cat si sistemul de inchidere), un material cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și durabilitate. Acest lucru îl face potrivit pentru utilizarea într-o gamă variată de medii și condiții.
Este echipat cu o manetă ergonomică, ceea ce facilitează deschiderea și închiderea fluxului principal de apă si cu fluture pentru gestionarea fluxului de apa al iesirii auxiliare.
Poate funcționa la o presiune maximă de lucru de până la 10 bari, ceea ce îl face adecvat si pentru sistemele cu presiune mai ridicată.
Cu o temperatură maxima de lucru de 90 de grade Celsius, acest robinet poate gestiona cu ușurință apa caldă la temperaturi înalte, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în instalații de apă caldă sau în alte aplicații care implică temperaturi ridicate.
Iesire racord filetat cu furtun: 3/4"
Iesire racord inferior 1/2"
Intrare 1/2"
D[inch]
681522
D[inch]: 1/2-1/2-3/4;
1/2-1/2-3/4 1/6/48 BUC
Articol
Articol:681522
Descriere:Robinet Dublu Serviciu 3 Cai / D[inch]: 1/2-1/2-3/4
Caracteristici
D[inch] - Diametru:1/2-1/2-3/4
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/6/48 BUC
Dimensiune:12x8,7x2,5 cm/BUC
Masă:0,31 kg/BUC