Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 104. Chei > 4663. Chei Tubulare cu Antrenor 12 Pcs

Chei Tubulare cu Antrenor 12 Pcs

Chei Tubulare cu Antrenor 12 Pcs
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Acest tip de trusa de chei tubulare EvoTools are antrenorul confectionata din otel Cr-V de cea mai buna calitate, tratat termic, avand astfel o buna rezistenta la torsiune si un timp indelungat de utilizare. Finisajul nichelat mat protejeaza cheia impotriva zgarieturilor, oferindu-i un aspect placut. Manerul bicomponent confectionat din polipropilena si cauciuc termoplastic (TPR) va ofera o priza optima in timpul utilizarii, eliminand riscul alunecarii. Clichetul are buton "quick release" pentru a elibera cu usurinta capetele cheilor tubulare si un pinion cu 45 de dinti tratati termic. Capetele tubulare sunt confectionate din acelasi material ca antrenorul si au prinderea de 1/4". Cheile sunt fixae intr-un suport confectionat din polipropilena, avand si un orificiu de agatare astfel incat depozitarea sa fie cat mai usoara.

Setul contine:

- 10 x Chei tubulare cu dimensiunea de 5, 5.5, 6,-13 mm;
- 1 x Antrenoor;
- 1X Prelungitor 1/4" cu lungimea de 75 mm.
Caracteristici:
S[mm]
676279
S[mm]: 5-13;
5-13 1/10/40 BUC
Articol
Articol:676279
Descriere:Chei Tubulare cu Antrenor 12 Pcs / S[mm]: 5-13
Caracteristici
S[mm] - Marime:5-13
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/10/40 BUC
Dimensiune:26x7,5x3 cm/BUC
Masă:0,3948 kg/BUC