Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 132. Unelte pentru Finisaje > 0498. Dispozitiv Taiat Gresie/Faianta cu Perforator

Dispozitiv Taiat Gresie/Faianta cu Perforator

Dispozitiv Taiat Gresie/Faianta cu Perforator
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Masina de debitat gresie si faianta cu perforator EVOTOOLS , este o unealta necesara in amenajarile interioare cu scopul de a debita rapid dar cu precizie placile de gresie si faianta. Muchiile rezultate in urma taierii sunt perfecte, fara ca placile ceramice sa se deterioreze.
   Ghidajul central este confectionat din otel, iar manerul ergonomic culiseaza usor pe acesta, oferind astfel stabilitate si usurinta in utilizare, fara a se deforma in timpul taierii placilor groase.

   Acest tip de dispozitiv pentru taiere poate fi folosit si pentru perforarea placilor ceramice, datorita perforatorului incorporat ce ofera un dimetru de perforare intre 20-80 mm, oferindu-va astfel tot ajutor de care aveti nevoie, fara a mai fi nevoie de alte dispozitive.

Masina de debitat este prevazuta cu rigla si raportor care permite taierea placilor in unghi .
Lungimea maxima de taiere dreapta, este de 600 mm si 400 mm pentru taierea in diagonala.
Grosimea minima si maxima a placilor care pot fi taiate este de 3-12 mm, iar unghiul reglabil in intervalul 0-45 grade.
Dispozitivul este prevazut cu sistem antialunecare astfel incat sa puteti lucra in siguranta.

Cutit compatibil: 628066
Caracteristici:
Documentație:
L[mm]
628019
L[mm]: 450;
450 1/4 BUC
628083
L[mm]: 500;
500 1/4 BUC
628085
L[mm]: 600;
600 1/4 BUC