Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 114. Instalatii de Iluminat > 5471. Kit Iluminare LED cu Incarcare Solara Lampa de Perete 4 Becuri Port USB si Radio FM

Kit Iluminare LED cu Incarcare Solara Lampa de Perete 4 Becuri Port USB si Radio FM

Kit Iluminare LED cu Incarcare Solara Lampa de Perete 4 Becuri Port USB si Radio FM
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Acest Kit portabil este solutia completa pentru camping, rulota, sera sau orice aplicatie mobila, oferind o sursa de lumina, posibilitatea de incarcare a altor dispozitive prin port USB, precum si radio FM.
Sistemul este plug and play, gata de functionare. Cele 4 becuri de 2W, de care dispune sistemul, pot fi pornite sau oprite individual cu ajutorul comutatoarelor montate pe firul de conectare al fiecaruia. Incarcarea altor dispozitive se poate face cu ajutorul cablului adaptor 5 in 1 inclus in pachet.
Unitatea centrala dispune de o lampa incorporata de 12 LEDuri SMD. Aceasta poate fi montata pe perete si utilizata ca sursa de iluminat in plus fata de cele 4 becuri.
Cu o putere de 8W, panoul solar poly-crystalline poate incarca acumulatorul de 7.4V/5200mAh Li-ion, al unitatii centrale, in aproximativ 7 ore de soare puternic.
Acumulatorul incarcat complet poate oferi o autonomie de 5 ore cu 4 becuri conectate, 10 ore cu 2 becuri sau alte electronice de mici dimensiuni conectate si pana la 33 ore de functionare ca si lampa de perete.
Caracteristici:
P[W] Pp[W]
678880
P[W]: 2x4; Pp[W]: 8;
2x4 8 1/8 BUC
Articol
Articol:678880
Descriere:Kit Iluminare LED cu Incarcare Solara Lampa de Perete 4 Becuri Port USB si Radio FM / P[W]: 2x4; Pp[W]: 8
Caracteristici
P[W] - Putere Becuri:2x4
Pp[W] - Putere Panou:8
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/8 BUC
Dimensiune:36,6x8,5x19,1 cm/BUC
Masă:0,0001 kg/BUC