Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 210. Pompe, Hidrofoare si Accesorii > 4810. Hidrofor Jet 110 Evosanitary

Hidrofor Jet 110 Evosanitary

Hidrofor Jet 110 Evosanitary
Video: Prezentare Video - Hidrofor Jet 110 Evosanitary
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Hidroforul JET 110 EvoSanitary este recomandat pentru alimentarea cu apa de consum in regim automat din fantani sau cresterea presiunii in instalatiile cu distributie din reteaua comunala, a locuintelor si gradinilor sau pentru alte aplicatii. Pompa de 900 W are carcasa confectionata din inox. Vasul de expansiune cu care este echipat are membrana din cauciuc si o capacitate de 20 litri, fiind confectionat din otel/inox.

Alte caracteristici:
Bobinaj: aluminiu;
Debit maxim: 50 L/min ;
Inaltimea maxima de pompare:  48 m;
Adancimea maxima de aspiratie  : 8 m;
Racord intrare /iesire : 1"
Preostat pentru functionarea automata;
Protectie termica autoresetabila ;
Maner de transport si intrerupator pornit/oprit .
Lungime cablu electric: 1.3 m

Hidrofoarele trebuiesc montate in locatii protejate de intemperii si ferite de zonele in care umiditatea este mare. Pentru protejarea hidroforului si a instalatiei, se recomanda montarea unui filtru de particule si impuritati sau unul pentru protejarea impotriva depunerilor de calciu   ( dupa caz), pe coloana de alimentare, INAINTE de hidrofor.
Caracteristici:
Documentație:
V[L] A
676986
V[L]: 20; A: Inox;
20 Inox 1/1 BUC
676987
V[L]: 20; A: Otel;
20 Otel 1/1 BUC