Mentenanță în desfășurare. Acest proces dureaza in medie sub 2 minute. In aceasta perioada de timp anumite functionalitati pot fi indisponibile sau pot opera eronat. Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 126. Coase, Greble, Furci > 5285. Furca Rosie 3 Dinti pt Fan

Furca Rosie 3 Dinti pt Fan

Furca Rosie 3 Dinti pt Fan
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Furca pentru cartofi EvoTools este confectionata din otel carbon de inalta calitate, tratat termic, avand o buna elasticitate si protectie impotriva deformarilor permanente. Mansonul realizat prin roluire cu grosimea de 3 mm este in forma de con pentru a realiza o buna fixare a cozii. Acest tip de furca este destinat pentru a fi utilizat la strangerea fanului datorita dimensiunilor mari si a greutatii reduse.
678471
1/24 BUC
Articol
Articol:678471
Descriere:Furca Rosie 3 Dinti pt Fan.
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/24 BUC
Dimensiune:50x3,5x25 cm/BUC
Masă:0,77 kg/BUC