Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 210. Pompe, Hidrofoare si Accesorii > 5863. Hidrofor QB60 Evosanitary

Hidrofor QB60 Evosanitary

Hidrofor QB60 Evosanitary
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Hidroforul QB 60 EvoSanitary este recomandat pentru alimentarea cu apa de consum in regim automat din fantani sau cresterea presiunii in instalatiile cu distributie din reteaua comunala, a locuintelor si gradinilor sau pentru alte aplicatii.
Pompa de 370 W are carcasa confectionata din fonta. Recipientul de hidrofor cu care este echipat are membrana din cauciuc si o capacitate de 24, fiind confectionat din otel.
Bobinaj: cupru;
Motor electric 230V/50Hz, 370W cu carcasa din fonta
Debit max 30L/min
Inaltime maxima pompare 24m
Adancime maxima aspiratie 8m
Racorduri intrare/iesire: 1"
Lungime cablu electric: 0.8 m

Hidrofoarele trebuiesc montate in locatii protejate de intemperii si ferite de zonele in care umiditatea este mare.
Pentru protejarea hidroforului si a instalatiei, se recomanda montarea unui filtru de particule si impuritati sau unul pentru protejarea impotriva depunerilor de calciu   ( dupa caz), pe coloana de alimentare, INAINTE de hidrofor.
Caracteristici:
Documentație:
P[W]
679757
P[W]: 370;
370 1/1 BUC
Articol
Articol:679757
Descriere:Hidrofor QB60 Evosanitary / P[W]: 370
Caracteristici
P[W] - Putere:370
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:49x29x51 cm/BUC
Masă:9,635 kg/BUC