Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 135. Unelte pentru Vopsit > 4871. Cutie Pensule Maner din Plastic Orange 35 Pcs

Cutie Pensule Maner din Plastic Orange 35 Pcs

Cutie Pensule Maner din Plastic Orange 35 Pcs
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Setul de pensule cu maner din plastic multifunctionale marca EvoTools va ofera o acoperire uniforma a suprafetelor pe care doriti sa le vopsiti si o acuratete de vopsire axcelenta cu orice tip de vopsea.
Pensulele au perii confectionati din par natura, fiind fixati intr-un maner confectionat din plastic de buna calitate, rezistent la socuri. Banda metalica ofera o buna fixare a perilor in maner, neexistand riscul ca acestia sa se desprinda in timpul utilizarii si sa ajunga in vopsea
Setul contine:
   - 5x Pensule 20 mm;
- 10x Pensule 40 mm ;
- 10x Pensule 50 mm ;
- 5x Pensule 60 mm ;
- 5x Pensule 70 mm .
Cele 35 de pensule sunt organizate intr-o cutie din carton, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu usurinta pensula cu dimensiunea potrivita nevoilor dumneavoastra.
677223
1/8 BUC
Articol
Articol:677223
Descriere:Cutie Pensule Maner din Plastic Orange 35 Pcs.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/8 BUC
Dimensiune:33x22x7,8 cm/BUC
Masă:1,78 kg/BUC