Mentenanță în desfășurare. Acest proces dureaza in medie sub 2 minute. In aceasta perioada de timp anumite functionalitati pot fi indisponibile sau pot opera eronat. Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 142. Promotionale > 5176. Acumulator Extern 5200mAH

Acumulator Extern 5200mAH

Acumulator Extern 5200mAH
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Cu un design compact, acumulatorul extern are o capacitate de 5200mAh si este compatibil cu majoritatea dispozitivelor digitale. Incarcat la capacitate maxima, bateria poate incarca complet, o singura data sau de mai multe ori un dispozitiv.
Suporta un curent de intrare/iesire de pana la 5V/2.4A, oferind o viteza rapida de incarcare si de reincarcare fata de alte dispozitive.
Include cablu de incarcare micro-USB utilizat atat pentru incarcarea lui cat si pentru conectarea la dispozitivele de incarcat.
LED indicator nivel incarcare.
678093
1/1 BUC
Articol
Articol:678093
Descriere:Acumulator Extern 5200mAH.
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:12x6x3 cm/BUC
Masă:0,2 kg/BUC