Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 142. Promotionale > 5176. Acumulator Extern 5200mAH

Acumulator Extern 5200mAH

Acumulator Extern 5200mAH
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Cu un design compact, acumulatorul extern are o capacitate de 5200mAh si este compatibil cu majoritatea dispozitivelor digitale. Incarcat la capacitate maxima, bateria poate incarca complet, o singura data sau de mai multe ori un dispozitiv.
Suporta un curent de intrare/iesire de pana la 5V/2.4A, oferind o viteza rapida de incarcare si de reincarcare fata de alte dispozitive.
Include cablu de incarcare micro-USB utilizat atat pentru incarcarea lui cat si pentru conectarea la dispozitivele de incarcat.
LED indicator nivel incarcare.
678093
1/1 BUC
Articol
Articol:678093
Descriere:Acumulator Extern 5200mAH.
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:12x6x3 cm/BUC
Masă:0,2 kg/BUC