Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 210. Pompe, Hidrofoare si Accesorii > 7095. Pompa Submersibila Inox Multietajata SPI800 Evosanitary PLUS

Pompa Submersibila Inox Multietajata SPI800 Evosanitary PLUS

Pompa Submersibila Inox Multietajata SPI800 Evosanitary PLUS
Marcă:
EvoSanitary Plus
Descriere:
Acest tip de pompe sunt utilizate la irigarea gradinilor de mici dimensiuni, alimentarea cu apa curata in instalatii temporare, vehicularea lichidelor necorozive, umplerea/golirea rezervoarelor si piscinelor de mici dimensiuni. Usor de transportat, datorita manerului cu care este prevazuta si a greutatii reduse.
Este dotata cu plutitor electric cu intrerupator pentru pornirea si oprirea automata a pompei la scaderea nivelului apei sub nivelul minim.
Datorita materialelor folosite la fabricarea pompei, ABS si inox, riscul de aparatie al ruginii este diminuat considerabil.

Date tehnice:
material: ABS si inox;
turbina: 3 buc;
bobinaj: cupru;
presiune: 3 bar;
temperatura apa: max. 40ºC;
debit: 108.3 l/min;
adancime maxima imersie: 7 m;
inaltime maxima pompare: 30 m;
tensiune: 230 V, 50 Hz;
lungime cablu: 10 m;
conexiune: 1";
grad protectie: IPX8;
Caracteristici:
P[W]
682405
P[W]: 800;
800 1/2 BUC
Articol
Articol:682405
Descriere:Pompa Submersibila Inox Multietajata SPI800 Evosanitary PLUS / P[W]: 800
Caracteristici
P[W] - Putere:800
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/2 BUC
Dimensiune:24x22x50 cm/BUC
Masă:9,4 kg/BUC