Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 120. Irigatii pentru Gradina > 2383. Programator Mecanic pt Udat Gradina

Programator Mecanic pt Udat Gradina

Programator Mecanic pt Udat Gradina
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Programatorul este prevazut cu un ceas care poate fi setat pana la 2 ore, din 10 in 10 min, pentru oprirea apei intr-o instalatie, economisind astfel apa si implicit banii. Este foarte usor de montat si este destinat udarii suprafetelor de teren cultivate cu plante, gradinilor, peluzelor, serelor, curtilor interioare, etc. Acest dispozitiv se interpune intre robinetul de alimentare cu apa si furtunul pentru udat gradina. Nu necesita baterii sau alimentare cu electricitate si se progameaza usor, rasucind cadranul gradat in sensul sagetilor. Nu rasuciti cadranul gradat in sens invers sagetilor!
Se activeaza manual si opreste curgerea apei prin instalatie dupa intervalul de timp programat. Conectarea la robinet se face prin filet interior 3/4" (sau 1"), iar conectarea la furtun prin cupla-rapida sau filet exteror 3/4". La conectare respectati sensul de curgere. Programatorul este numai pentru apa. Nu este pentru uz alimentar!
Inainte de a-l depozita, scurgeti-l de apa si curatati-l pe exterior. Cand strangeti furtunul nu-l striviti si nu-l rasuciti. Se va pastra intr-un loc ferit de actiunea indelungata a factorilor atmosferici si departe de sursele de caldura.
Domeniul de temperatura in care poate fi utilizat: -5*C la +60*C. Presiunea maxima 5 bar.
D[inch]
635156
D[inch]: 3/4;
3/4 1/48 BUC
Articol
Articol:635156
Descriere:Programator Mecanic pt Udat Gradina / D[inch]: 3/4
Caracteristici
D[inch] - Diametru:3/4
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/48 BUC
Dimensiune:19x9x16 cm/BUC
Masă:0,18 kg/BUC