Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 1607. Foarfeca Gard Viu ETS

Foarfeca Gard Viu ETS

Foarfeca Gard Viu ETS
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Foarfeca pentru gard viu EvoTools are o lungime de 530 mm, fiind confectionata din otel carbon de inalta calitate, tratat termic, obtinandu-se astfel o duritate a falcilor taietoare de 48-52 HRC si o durata de viata mare. Lamele ondulate cu lungimea de 205 mm si manerele din otel dur, protejate impotriva coroziunii, faciliteaza o taiere "curata". Cauciucul ergonomic de pe manere, va permite o priza optima in timpul utilizarii si distribuirea corecta a fortei in timpul utilizarii. Acest tip de foarfeca este deosebit de utila si usor de manuit pentru taierea gardului viu din gospodaria dumneavoastra, fiind de un real ajutor.
Caracteristici:
L[mm]
634076
L[mm]: 530;
530 1/12 BUC
Articol
Articol:634076
Descriere:Foarfeca Gard Viu ETS / L[mm]: 530
Caracteristici
L[mm] - Lungime:530
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/12 BUC
Dimensiune:51x30x13 cm/BUC
Masă:0,889 kg/BUC