Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 210. Pompe, Hidrofoare si Accesorii > 4073. Hidrofor cu Ejector JET MQ 370D Evosanitary

Hidrofor cu Ejector JET MQ 370D Evosanitary

Hidrofor cu Ejector JET MQ 370D Evosanitary
Video: Prezentare Video - Hidrofor cu Ejector JET MQ 370D Evosanitary
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Hidroforul cu Ejector JET MQ 370D EvoSanitary este recomandat pentru alimentarea cu apa de consum in regim automat din fantani sau cresterea presiunii in instalatiile cu distributie din reteaua comunala, a locuintelor si gradinilor sau pentru alte aplicatii. Pompa de 750 W are corpul si capacul confectionate din fonta. Vasul de expansiune este confectionat din otel.

Alte caracteristici:
Bobinaj: cupru;
Manometru si presostat pentru reglarea presiunii de lucru si functionarea automata;
Debit maxim: 55 L/min ;
Inaltimea maxima de pompare:  45 m;
Adancimea maxima de aspiratie  : 20 m;
Racorduri intrare/iesire: 1 1/4" / 1";
Rezervor 24/36/50L cu membrana din cauciuc.
Lungime cablu electric: 1.5 m

Hidrofoarele trebuiesc montate in locatii protejate de intemperii si ferite de zonele in care umiditatea este mare. Pentru protejarea hidroforului si a instalatiei, se recomanda montarea unui filtru de particule si impuritati sau unul pentru protejarea impotriva depunerilor de calciu ( dupa caz), pe coloana de alimentare, INAINTE de hidrofor.

Caracteristici:
Documentație:
V[l]
673863
V[l]: 24;
24 1/1 BUC
673864
V[l]: 36;
36 1/1 BUC
674427
V[l]: 50;
50 1/1 BUC