Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 132. Unelte pentru Finisaje > 1254. Ferastrau BCA ETP

Ferastrau BCA ETP

Ferastrau BCA ETP
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Fierastrau pentru BCA si caramida marca EvoTools are panza confectionata din otel carbon de cea mai buna calitate si pastile de taiere din carbura metalica pe fiecare dinte, pentru a oferi o ferformanta inalta de taiere si o durata de utilizare indelungata. Manerul ergonomic antialunecare, confectionat din material bicomponent, polipropilena si cauciuc termoplastic, va ofera un confort sporit, acesta fiind conceput pentru a reduce oboseala in timpul utilizarii.
Caracteristici:
L[mm]
639025
L[mm]: 700;
700 1/5/20 BUC
Articol
Articol:639025
Descriere:Ferastrau BCA ETP / L[mm]: 700
Caracteristici
L[mm] - Lungime:700
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/5/20 BUC
Dimensiune:75x15x2,5 cm/BUC
Masă:1,15 kg/BUC
Articole Corelate