Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 141. Accesorii Auto si de Camping > 7430. Gratar Metalic cu Plita Rotunda 750mm

Gratar Metalic cu Plita Rotunda 750mm

Gratar Metalic cu Plita Rotunda 750mm
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Gratarul metalic cu plita rotunda marca Evotols, este ideal pentru activitati de gatit în aer liber, oferind versatilitate si eficienta prin designul sau integrat si functional.
Acesta combina o plita pentru gatit la suprafata cu un gratar pentru gatit direct pe foc, oferind astfel multiple optiuni pentru prepararea alimentelor.

Baza confectionata din otel vopsit include un spatiu pentru depozitarea lemnelor de foc, aranjate vertical pentru a facilita accesul rapid si eficient.
Deasupra zonei de ardere conice, ce distribuie uniform caldura produsa de combustibil catre suprafata de gatit, este pozitionata plita fabricata din otel, avand o grosime de 5 mm si un diametru de 750 mm. In centrul acesteia se afla o deschidere circulara unde este amplasat gratarul propriu-zis, avand un diametru de 335 mm, sustinut pe trei picioare, ce permite circulația aerului și accesul facil la focul de dedesubt.

Dimensiuni:
Inaltime totala: 1025 mm
Inaltime plita: 870 mm
Inaltime baza: 680 mm
Diametru plita: 750 mm
Grosime plita: 5 mm
Diametru gratar: 335 mm
Adancime baza: 475 mm
Latime baza: 550 mm

Se recomanda utilizarea uleiului vegetal, cum ar fi uleiul de masline, in timpul primelor utilizari pe plita. Uleiul de masline are un punct de ardere mai scazut, permitand plitei sa obtina o nuanta frumoasa de negru-maro. Dupa cateva utilizari, puteti trece la utilizarea uleiurilor cu un punct de ardere mai mare, cum ar fi uleiul de floarea-soarelui.
C
682843
C: -;
- 1/1 BUC
Articol
Articol:682843
Descriere:Gratar Metalic cu Plita Rotunda 750mm.
Caracteristici
C - Componenta:-
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:51x73x13 cm/BUC
Masă: kg/BUC