Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 114. Instalatii de Iluminat > 5373. Lampa Led cu Panou Solar

Lampa Led cu Panou Solar

Lampa Led cu Panou Solar
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Lampile de iluminat cu LED sunt cea mai revolutionara alternativa la iluminatul stradal clasic, intrucat au un consum redus de energie si o durata lunga de viata.
Acestea au factor de protectie IP65, protectie completa impotriva prafului si al apei, si functioneaza la temperaturi cuprinse intre -35 si +40°C.
Ledul acestei lampi este de tip COB si are o putere de 4W cu o eficienta luminoasa de 320 lm.
Panoul solar este policristalin 9V5W.
Acumulatorul incorporat si utilizat de sistem pentru a stoca energia acumulata de panou pe timpul zilei, este un acumulator Pb acid 6V 4 Ah.
Pachetul nu include consola de montaj.
Caracteristici:
P[W] Pp[W]
678657
P[W]: 4; Pp[W]: 9V/5W;
4 9V/5W 1/6 BUC
Articol
Articol:678657
Descriere:Lampa Led cu Panou Solar / P[W]: 4; Pp[W]: 9V/5W
Caracteristici
P[W] - Putere Led:4
Pp[W] - Putere Panou Solar:9V/5W
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/6 BUC
Dimensiune:66,3x33,4x42,2 cm/BUC
Masă:1,65 kg/BUC