Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 107. Unelte Electrice > 5844. Polizor Unghiular cu Variator AG 125A EPTO

Polizor Unghiular cu Variator AG 125A EPTO

Polizor Unghiular cu Variator AG 125A EPTO
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Polizorul Unghiular cu Variator AG 125A face parte din gama de produse Evotools, o marca destinata micilor mesteri. Produsele din aceasta gama sunt de o calitate superioara si sunt destinate uzului semi-profesional.
Este o unealta puternica si comoda, ce va ajuta in lucrari de taiere, polizare si degrosare, in gradina, atelier si garaj. Polizoruls ste echipat cu un motor fiabil si performant cu puterea de 1200 W si turatii variabile in 6 trepte intre 0 si 11000 rpm.
Alte caracteristici:
Discul de 125 mm este protejat de aparatoare pentru siguranta sporita in timpul functionarii, aceasta fiind usor de fixat cu ajutorul clemei easy-fix.
Butonul de blocare al axului permite schimbarea rapida si usoara a polizorului.
Manerul suplimentar poate fi reglat in doua pozitii, iar butonul de blocare pentru mers continuu permite simplitatea de utilizare si manevrarea sigura pe durata sesiunilor de lucru indelungate.
Carcasa lui este proiectata cu un desgin ergonomic acoperit pe maner cu soft grip pentru o manevrare optima.
Carbunii au posibilitatea de schimbare din exterior.
P[W]
679721
P[W]: 1200;
1200 1/6 BUC
Articol
Articol:679721
Descriere:Polizor Unghiular cu Variator AG 125A EPTO / P[W]: 1200
Caracteristici
P[W] - Putere:1200
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/6 BUC
Dimensiune:43x14,5x12 cm/BUC
Masă:2,5 kg/BUC