Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 4616. Foarfeca Gard Viu Maner Aluminiu Telescopic

Foarfeca Gard Viu Maner Aluminiu Telescopic

Foarfeca Gard Viu Maner Aluminiu Telescopic
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Foarfeca pentru gard viu EvoTools are o lungime reglabila cuprinsa intre 670 - 870 mm, fiind confectionata din otel carbon de inalta calitate, tratat termic si acoperit cu un strat de teflon pentru reducerea frecarii, obtinandu-se astfel o duritate ridicata a falcilor taietoare de 48 - 52 HRC si o durata mare de viata. Lamele ondulate cu lungimea de 210 mm si manerele lungi din aluminiu, faciliteaza o taiere "curata". Cauciucul termoplastic (TPR) de pe manere, va permite o priza optima in timpul utilizarii si distribuirea corecta a fortei in timpul utilizarii. Acest tip de foarfeca este deosebit de utila si usor de manuit pentru taierea gardului viu din gospodaria dumneavoastra, fiind de un real ajutor.
Caracteristici:
L[mm]
676001
L[mm]: 670-870;
670-870 1/8 BUC
Articol
Articol:676001
Descriere:Foarfeca Gard Viu Maner Aluminiu Telescopic / L[mm]: 670-870
Caracteristici
L[mm] - Lungime:670-870
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/8 BUC
Dimensiune:67x23x3,5 cm/BUC
Masă:1,281 kg/BUC