Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 216. Racorduri si Garnituri > 6098. Adeziv de Etansare Filet EMS 5543 Demontabil

Adeziv de Etansare Filet EMS 5543 Demontabil

Adeziv de Etansare Filet EMS 5543 Demontabil
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
EMS FORCE 5543 este proiectat pentru blocarea si etansarea elementelor de fixare cu filet care necesita dezasamblarea normala cu scule de mana standard. Produsul se etanseaza cand este inchis in absenta aerului intre suprafetele metalice apropiate si previne slabirea si scurgeri de socuri si vibratii. Caracterul tixotropic a EMS FORCE 5543 reduce migrarea produsului lichid dupa aplicarea pe substrat. EMS FORCE 5543 ofera performante robuste de intarire. Nu functioneaza doar pe metale active (de ex. Alama, cupru), ci si pe substraturi pasive, cum ar fi otelul inoxidabil si suprafetele placate. Produsul ofera performante ridicate la temperatura si toleranta la ulei. Aplicatie: Ideal pentru blocarea si etansarea suruburilor elementelor de fixare, a masinilor, a autovehiculelor, a pieselor de schimb pentru constructii, a instrumentelor, a conectorilor electrici, a constructiilor navale etc.
V[ml]
680393
V[ml]: 15;
15 1/-/24 BUC
680394
V[ml]: 50;
50 1/-/10 BUC