Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 127. Uz Gospodaresc > 5964. Mini Zdrobitor Struguri - Manual ,Cuva Vopsea Email 400 X 400 PMN

Mini Zdrobitor Struguri - Manual ,Cuva Vopsea Email 400 X 400 PMN

Mini Zdrobitor Struguri - Manual ,Cuva Vopsea Email 400 X 400 PMN
Descriere:
Acest tip de zdrobitor pentru struguri EvoTools este cel mai mic zdrobitor produs, avand o functionare simpla si eficienta. Prin rotatia unei volante se transmite miscarea rotativa catre angrenaje si role pentru a se realiza procesul de zdrobire a strugurilor. Cuva este vopsita in camp electrostatic, avand dimensiunea de 400x400mm. Rolele din otel au suprafata acoperita cu PTE si au lungimea de 220 mm. Rolele se pot regla, astfel incat sa puteti apropia sau distanta role pentru a obtine rezoltatele dorite. Datorita materialelor de buna calitate folosite la confectionare, acest zdrobitor are o durata mare de viata oferindu-va un randament optim.

679953
1/1 BUC
Articol
Articol:679953
Descriere:Mini Zdrobitor Struguri - Manual ,Cuva Vopsea Email 400 X 400 PMN.
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:40x40x35 cm/BUC
Masă:15 kg/BUC