Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 210. Pompe, Hidrofoare si Accesorii > 5049. Prescontrol Electronic 1.1 kW SKD-5D EPTO

Prescontrol Electronic 1.1 kW SKD-5D EPTO

Prescontrol Electronic 1.1 kW SKD-5D EPTO
Video: JeMACuk9yVk - Prescontrol Electronic 1.1 kW SKD-5D EPTO
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Un prescontrol inlocuieste complet sistemul traditional de control al pompei format din vas de expansiune, mamometru, presostat, supapa etc. , protejand pompa in cazul unui deficit de apa .Acesta comandă automat pornirea și oprirea pompei atunci când se deschide sau se închide un robinet din instalația în care este montat. Acesta nu reglează presiunea în circuit, presiunea la ieșire este aceeași cu cea a pompei. Presiunea de pornire ( cea la care prescontrolul comandă pornirea pompei) vine reglată din fabrică la 1,5 bar, aceasta se poate regla din șurubul de reglaj între 1 - 3,5 bar. Presiunea de oprire a pompei nu se poate regla cu prescontrolul ( pompa se va opri doar la 7 - 15 secunde după ce a fost închis robinetul la consumator). Presiunea de oprire a pompei se poate regla doar prin montarea unui reductor de presiune, între pompă si prescontrol, prin intermediul căruia se poate reduce presiunea realizată de pompă.
Racord intrare/iesire: 1 inch

Documentație:
De[inch]
677746
De[inch]: 1;
1 1/20 BUC
Articol
Articol:677746
Descriere:Prescontrol Electronic 1.1 kW SKD-5D EPTO / De[inch]: 1
Caracteristici
De[inch] - Racord intrare/iesire:1
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/20 BUC
Dimensiune:20x12x12 cm/BUC
Masă:0,604 kg/BUC