Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 127. Uz Gospodaresc > 5965. Zdrobitor Struguri Mic - Manual, Cuva Vopsea Emailata 800 X 500 mm  PP

Zdrobitor Struguri Mic - Manual, Cuva Vopsea Emailata 800 X 500 mm  PP

Zdrobitor Struguri Mic - Manual, Cuva Vopsea Emailata 800 X 500 mm  PP
Descriere:
Zdrobitorul de struguri mic EvoTools, este actionat manual. Este indicat pentru persoanele care doresc ca aiba un dispozitiv de dimensiune mica, cu o functionare simplă si eficienta. Prin rotatia volantei sunt actionate angrenajele care pun in miscare  rolele folosite la zdrobirea strugurilor. Cuva este acoperita cu un strat de  vopsea in camp electrostatic, avand dimensiunea de 800 x 500mm. Rolele confectionate din otel, acoperite cu un strat de PTFE si lungimea de 220 mm, au posibilitate de reglare prin distantarea sau apropierea acestora, de ordinul milimetrilor, astef incat sa obtineri rezultatele dorite. Datorita materialelor de buna calitate folosite la confectionare, acest zdrobitor are o durata mare de viata oferindu-va un randament optim.
679954
1/1 BUC
Articol
Articol:679954
Descriere:Zdrobitor Struguri Mic - Manual, Cuva Vopsea Emailata 800 X 500 mm  PP.
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:80x47x38 cm/BUC
Masă:15 kg/BUC