Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 0535. Foarfeca pentru Crengi ETS

Foarfeca pentru Crengi ETS

Foarfeca pentru Crengi ETS
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Foarfeca pentru crengi EvoTools are o lungime de 1700 mm, fiind confectionata din otel carbon tratat termic, avand o duritate a falcilor taietoare ridica. Deosebit de utila si usor de manuit, aceasta are un cu mecanism dublu de taiere a crengilor aflate la inaltime pentru a se adapta tuturor situatilor. Lama zimtata cu lungimea de 295 mm confectionata din otel calit va permite sa taiati crengile groase fara a avea nevoie de scara. Pentru crengile mai subtiri, cu diametrul de cel mult 30 mm, acest tip de foarfeca are un dispozitiv de taiere cu multiplicare a fortei, actionat printr-o sfoara cu o lugime de   1.7 m. Se poate monta si o coada telescopica (cod HGT 676719) sau standard, neinclusa in pachet. Acest tip de foarfeca este deosebit de utila si usor de manuit pentru taierea crengilor din gospodaria dumneavoastra, fiind de un real ajutor.
Caracteristici:
L[mm]
631046
L[mm]: 1700;
1700 1/10/20 BUC
Articol
Articol:631046
Descriere:Foarfeca pentru Crengi ETS / L[mm]: 1700
Caracteristici
L[mm] - Lungime sfoara:1700
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/10/20 BUC
Dimensiune:45x39x25 cm/BUC
Masă:0,78 kg/BUC