Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 132. Unelte pentru Finisaje > 6346. Cleste Nivelare Placi Ceramice

Cleste Nivelare Placi Ceramice

Cleste Nivelare Placi Ceramice
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Clestele de nivelare placi ceramice EvoTools, este un cleste special conceput pentru a asigura utilizatorului un mai bun control asupra presiunii exercitate clemei, cresterea vitezei de lucru si confort in procesul de montare a placilor ceramice.
Se utilizeaza impreuna cu clemele rapide HGT 680388 si penele pentru montarea placilor ceramice 680389.
Mod de utilizare:
Se regleaza o singura data la inceputul lucrului, in functie de grosimea placilor.
Se aplica adezivul, se pun la pozitie placile ceramice una cate una, inserandu-se baza clemelor intre si sub acestea. Placile se fixeaza pe adeziv prin bataie usoara cu un ciocan de cauciuc.
Cu ajutorul clestelui se introduce pana in fanta clemei nivelatoare cat mai adanc posibil, fara a depasi punctul de rupere a clemei (suportului de sprijin).
Dupa intarirea adezivului se va inlatura partea superioara a clemei prin lovire, in lungul rostului cu un ciocan de cauciuc.
681026
1/-/50 BUC
Articol
Articol:681026
Descriere:Cleste Nivelare Placi Ceramice.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/-/50 BUC
Dimensiune:28x13,2x- cm/BUC
Masă:0,38 kg/BUC