Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 209. Instalatii de Incalzire > 2530. Vas de Expansiune cu Membrana VRV

Vas de Expansiune cu Membrana VRV

Vas de Expansiune cu Membrana VRV
Descriere:
Vasul de expansiune cu membrana se utilizeaza in instalatia termica inchisa. Are rolul de a compensa diferentele volumului de apa, atunci cand se modifica temperatura in instalatie, evitand ca aceasta sa fie supusa suprapresiunilor care pot duce la defectarea componentelor sau spargearea tevilor.
Proicetat pentru instalre in pozitie verticala, cu elemnete de sustinere.

Elemente constructive:
   - corp: confectionat din otel aliat finisat prin vopsire in camp electrostatic cu pulberi poliesterice.
   - membrana: confectionata din EPDM, interschimbabila, rezistenta la imbatranire si temperaturi de pana la 115 grade celsius, fabricata conform DIN 4807. Membrana are rolul de a separa circuitul de incalzire de peretii vasului, printr-o camera de aer (perna de aer).

Carcateristici:
   - presiune nominala aer: 1.5 bar
   - temperatura apa: -10... +110 grade celsius
   - presiune de preincalzire: 2 bar

Dimensiunea vasului de expansiune se alege in functie de volumul de apa al instalatiei si de puterea calorica maxima a instalatiei.
Documentație:
Tip V[l]