Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 210. Pompe, Hidrofoare si Accesorii > 7122. Pompa Gradina Booster GBP800 Evosanitary PLUS

Pompa Gradina Booster GBP800 Evosanitary PLUS

Pompa Gradina Booster GBP800 Evosanitary PLUS
Marcă:
EvoSanitary Plus
Descriere:
Acest tip de pompe sunt utilizate la irigarea gradinilor de mici dimensiuni, alimentarea cu apa curata in instalatii temporare, vehicularea lichidelor necorozive, umplerea/golirea rezervoarelor si piscinelor de mici dimensiuni. Usor de transportat, datorita manerului cu care este prevazuta si a greutatii reduse. Este prevazuta cu orificiu pentru umplerea facila a pompei inainte de functionare si unul de golire datorita caruia apa ramasa poate fi usor scoasa. Pompa este prevazuta cu un filtru incorporat pentru filtrarea apei, acesta este prevazut cu un capac transparent prin care se poate observa cantitatea de sedimente acumulate.
Datorita materialelor folosite la fabricarea pompei, ABS si inox, riscul de aparatie al ruginii este diminuat considerabil.

Date tehnice:
material: ABS+inox;
bobinaj: aluminiu;
presiune: 3.8 bar;
temperatura apa: max. 35 ºC;
debit: 55 l/min;
adancime maxima aspiratie: 8 m
inaltime maxima pompare: 38 m
tensiune: 230 V, 50 Hz;
conexiune: 1"
grad protectie: IPX4;
nivel zgomot: 81 dB(A);
Caracteristici:
P[W]
682448
P[W]: 800;
800 1/1 BUC
Articol
Articol:682448
Descriere:Pompa Gradina Booster GBP800 Evosanitary PLUS / P[W]: 800
Caracteristici
P[W] - Putere:800
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:46x26x32 cm/BUC
Masă:9 kg/BUC