Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 104. Chei > 0177. Cheie Franceza

Cheie Franceza

Cheie Franceza
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Cheia franceza face parte din categoria uneletelor nelipsite din trusa oricarui meserias sau din trusa oricarei gospodarii, fiind intrebuintata in lucrarile hidrotehnice.  Aceasta este confectionata din otel-carbon si are o lungime de 250 mm si o deschidere a falcilor de pana la 65 mm. Falcile sunt canelate pentru obtinerea unei strangeri mai eficiente. Maner este prevazut cu striatii pentru a nu exista riscul sa va alunge mana in momentul utilizarii, astfel incat sa puteti obtine o strangere cat mai  eficienta.
L[mm]
610005
L[mm]: 250;
250 1/6/12 BUC
Articol
Articol:610005
Descriere:Cheie Franceza / L[mm]: 250
Caracteristici
L[mm] - Lungime:250
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/6/12 BUC
Dimensiune:25x10x3 cm/BUC
Masă:0,99 kg/BUC