Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 144. Fotovoltaice > 6716. Suport Fixare Panou Fotovoltaic pe Acoperis cu Tigla Ceramica

Suport Fixare Panou Fotovoltaic pe Acoperis cu Tigla Ceramica

Suport Fixare Panou Fotovoltaic pe Acoperis cu Tigla Ceramica
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Pentru montajul sistemelor de panouri fotovoltaice aveti nevoie de accesorii si sisteme de prindere confectionate din aluminiu. Suportul pentru fixarea panourilor fotovoltaice pe acoperis cu tigla ceramica EvoTools este confectionat din aluminiu AL6005-T5, avand suruburile de fixare confectionate din SS304 cu garnitura din cauciuc. Acest suport este folosit pentru a fixa profilele din aluminiu pe diferite tipuri de acoperis.
Pentru montajul acestor suporti, trebuie sa indepartati o placa de tigla, fixand suportul cu  baza pe grinzile acoperisului. Dupa fixarea suportului, decuplati placa de tigla si montati-o, asigurandu-va ca s-a realizat etansarea corecta a acoperisului.
Durata medie de viata 25 ani.
681642
1/10/40 BUC
Articol
Articol:681642
Descriere:Suport Fixare Panou Fotovoltaic pe Acoperis cu Tigla Ceramica.
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/10/40 BUC
Dimensiune:-x-x- cm/BUC
Masă:0,65 kg/BUC