Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 141. Accesorii Auto si de Camping > 5760. Mastic Negru

Mastic Negru

Mastic Negru
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Acest produs este o garnitura siliconica. Este utilizat pentru imbinari rezistente la temperaturi ridicate de pana la 343 °C. Folosit in special la imbinarea chiulasei si ca inlocuitor pentru diferite garnituri. Se aplica usor facand priza cu metal, lemn, plastic, sticla, piele, zidarie.
Instructiuni de folosire:
Se curate suprafata de praf, umezeala si grasime si se aplica un strat continuu si uniform.  Se strang suruburile si se astepta aproximativ 10 minute pentru uscare. Se elimina excesul cu un material textile uscat. Uscarea totala se face in circa 24 de ore.
G[gr]
679458
G[gr]: 85;
85 1/12/144 BUC
Articol
Articol:679458
Descriere:Mastic Negru / G[gr]: 85
Caracteristici
G[gr] - Greutate:85
Date Logistice
Tip Ambalaj:-
Ambalare Cantitate:1/12/144 BUC
Dimensiune:11x3x20 cm/BUC
Masă:0,1 kg/BUC