Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 210. Pompe, Hidrofoare si Accesorii > 7123. Pompa Gradina ABS GP800 Evosanitary

Pompa Gradina ABS GP800 Evosanitary

Pompa Gradina ABS GP800 Evosanitary
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Acest tip de pompe sunt utilizate la irigarea gradinilor de mici dimensiuni, alimentarea cu apa potabila in instalatii temporare, vehicularea lichidelor necorozive, umplerea/golirea rezervoarelor si piscinelor de mici dimensiuni. Usor de transportat, datorita manerului cu care este prevazuta si a greutatii reduse. Este prevazuta cu orificiu pentru umplerea facila a pompei inainte de functionare si unul de drenare datorita caruia apa ramasa poate fi usor drenata, de ex. in cazul unui inghet iminent.
Datorita materialelor folosite la fabricarea pompei, ABS, riscul de aparatie al ruginii este diminuat considerabil. Este echipata cu un motor de 800 W, cu bobinaj de aluminiu.

Date tehnice:
material: ABS;
bobinaj: aluminiu;
presiune: 3.8 bar;
temperatura apa: max. 35 ºC;
debit: 58 l/min;
adancime maxima aspiratie: 8 m
inaltime maxima pompare: 38 m
tensiune: 230 V, 50 Hz;
lungime cablu: 1 m;
conexiune: 1";
diametru maxim particule: 1 mm;
grad protectie: IPX4;
nivel zgomot: 79 dB(A);
Caracteristici:
P[W]
682449
P[W]: 800;
800 1/1 BUC
Articol
Articol:682449
Descriere:Pompa Gradina ABS GP800 Evosanitary / P[W]: 800
Caracteristici
P[W] - Putere:800
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/1 BUC
Dimensiune:41x25x30 cm/BUC
Masă:7,4 kg/BUC