Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 106. Instrumente de Masura > 0710. Furtun Nivel

Furtun Nivel

Furtun Nivel
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Furtunul de nivel EvoTools este confectionat din policlorura de vinil (PVC). Are o grosime a peretelui de 1 mm. Este folosit in domeniul constructilor si al finisajelor pentru transvazarea lichidelor, exceptie facand uleiurilor. Datorita materialului de buna calitate, acesta va ofera o buna rezistenta  la presiune ridicata, avand in acelasi timp o greutate relativ mica pentru a facilita transportul in locurile in care dumneavoastra aveti nevoie.
D[inch] g[mm]
626052
D[inch]: 1/4; g[mm]: 1.0;
1/4 1.0 1/1 x100 ML
626053
D[inch]: 5/16; g[mm]: 1.0;
5/16 1.0 1/1 x100 ML