Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 0529. Foarfeca pentru Gard Viu ETS

Foarfeca pentru Gard Viu ETS

Foarfeca pentru Gard Viu ETS
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Foarfeca pentru gard viu EvoTools are o lungime de 530 mm, fiind confectionata din otel carbon de inalta calitate, tratat termic, obtinandu-se astfel o duritate ridicata a falcilor taietoare si o durata de viata mare. Lamele cu lungimea de 230 mm si manerele din lemn de esenta tare, faciliteaza o taiere "curata". Forma manerelor, va permite o priza optima in timpul utilizarii si distribuirea corecta a fortei in timpul utilizarii. Acest tip de foarfeca este deosebit de utila si usor de manuit pentru taierea gardului viu din gospodaria dumneavoastra, fiind de un real ajutor.
Caracteristici:
L[mm]
634022
L[mm]: 530;
530 1/24 BUC
Articol
Articol:634022
Descriere:Foarfeca pentru Gard Viu ETS / L[mm]: 530
Caracteristici
L[mm] - Lungime:530
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/24 BUC
Dimensiune:53x16x3,5 cm/BUC
Masă:0,6262 kg/BUC