Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 102. Clesti si Menghine > 0094. Mops Suedez ETP

Mops Suedez ETP

Mops Suedez ETP
Marcă:
EvoTools Professional
Descriere:
Mopsul Suedez EvoTools este confectionat din Crom-Vanadiu. Datorita tratamentului termic, partea activa are o duritate cuprinsa intre 52-56 HRC. Falcile in forma de "S", reglate la 45 de grade si dintarea realizata in sens contrar directiei de rasucire, va ofera o prindere ferma in 3 puncte fara a exista riscul de aluncare. Acest tip de cleste este ideal pentru a fi folosit in industria instalatilor, dar si in alte domenii, la strangerea si prinderea pieselor de lucru cu suprafata plata sau rotunda.
Caracteristici:
L[mm] d[inch]
604010
L[mm]: 320; d[inch]: 1;
320 1 1/4/24 BUC
604012
L[mm]: 530; d[inch]: 2;
530 2 1/2/12 BUC