Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 5534. Foarfeca pentru Vie cu Manere Curbate Plastic

Foarfeca pentru Vie cu Manere Curbate Plastic

Foarfeca pentru Vie cu Manere Curbate Plastic
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Foarfeca pentru vie EvoTools are falcile taietoare confectionate din otel carbon de inalta calitate, tratat termic, cu o duritate de 48-52 HRC si manerele confectionate din plastic dur (ABS) acoperit cu cauciuc termoplastic (TPR). Manerele ergonomice  va permit o priza optima, reducand riscul alunecarii, pentru a putea taia cu usurinta ramuri cu diametrul de pana la 15 mm. Acest tip de foarfeca este proiectata pentru a efectua lucrari de ingrijire a gradinii sau a butasilor de vita de vie.
Caracteristici:
L[mm]
678999
L[mm]: 200;
200 1/10/60 BUC
Articol
Articol:678999
Descriere:Foarfeca pentru Vie cu Manere Curbate Plastic / L[mm]: 200
Caracteristici
L[mm] - Lungime:200
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/10/60 BUC
Dimensiune:28x9,5x2 cm/BUC
Masă:0,198 kg/BUC