Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 141. Accesorii Auto si de Camping > 5589. Spray Tratament Prevenire Rugina Auto > 679133. Spray Tratament Prevenire Rugina Auto / V[ml]: 200

Spray Tratament Prevenire Rugina Auto / V[ml]: 200

Spray Tratament Prevenire Rugina Auto / V[ml]: 200
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
   Sprayul Tratament Prevenire Rugina Auto este un fluid gros, ceros, saturat cu un agent de rugină foarte puternic. Se pulverizeaza pe metal și inlatura instantaneu umiditatea și formează o pelicula rezistentă la intemperii, care nu se crăpa, nu se usucă și nu este inlaturata de ploaie. Indeparteaza rugina veche și previne rugina nouă. Se aplica pe părțile interioare ale ușilor, în spatele pragurilor și a șasiului și oriunde este probabil să se colecteze apa.
V[ml] C
679133
V[ml]: 200; C: ;
200 1/6/24 BUC
Articol
Articol:679133
Descriere:Spray Tratament Prevenire Rugina Auto / V[ml]: 200
Caracteristici
V[ml] - Volum:200
C - Cantitate:
Date Logistice
Tip Ambalaj:Punga
Ambalare Cantitate:1/6/24 BUC
Dimensiune:-x5,2x13 cm/BUC
Masă:0,178 kg/BUC