Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 101. Ciocane > 6241. Ciocan Zidar Patrat Coada Fibra Sticla PLUS > 680906. Ciocan Zidar Patrat Coada Fibra Sticla PLUS / G[Kg]: 2

Ciocan Zidar Patrat Coada Fibra Sticla PLUS / G[Kg]: 2

Ciocan Zidar Patrat Coada Fibra Sticla PLUS / G[Kg]: 2
Marcă:
EvoTools Plus
Descriere:
Acest tip de ciocan este realizat din otel-carbon, forjat si tratat termic, cu suprafata lustruita si protejata anticoroziv.
Manerul este realizat din fibra de sticla si este acoperit cu TPR pentru a impiedica alunecarea in mana. Acesta prezinta rezistenta mecanica ridicata, rezistenta la medii agresive si amortizeaza bine vibratiile.
G[Kg]
680906
G[Kg]: 2;
2 1/6/12 BUC
Articol
Articol:680906
Descriere:Ciocan Zidar Patrat Coada Fibra Sticla PLUS / G[Kg]: 2
Caracteristici
G[Kg] - Greutate:2
Date Logistice
Tip Ambalaj:Punga
Ambalare Cantitate:1/6/12 BUC
Dimensiune:3,05x1,2x0,5 cm/BUC
Masă:2,2832 kg/BUC