Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 116. Echipament de Protectie > 1849. Costum Albastru Haina si Pantalon Simplu > 645079. Costum Albastru Haina si Pantalon Simplu / M: 56

Costum Albastru Haina si Pantalon Simplu / M: 56

Costum Albastru Haina si Pantalon Simplu / M: 56
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Costumul de lucru marca EvoTools este confectionat din bumbac 35% si polieste 65% de inalta calitate. Cusaturile duble, in zonele cu risc ridicat de rupere, ofera o rezistenta sporinta. Buzunarele multifunctionale  (1 buzunar aplicat la piept cu inchidere cu nasturi ascunsi si  2 buzunare mari pe lateralele pantalonului) va ofera posibilitatea de a avea cu dumneavoastra, in timpul activitatilor pe care le desfasurati, atat sculele de mana, cat si alte accesorii. Bluzonul si pantalonul au siret de ajustare permitandu-va ajustarea dimensiunilor astfel incat sa va ofere confortul corespunzator.

Caracteristici:
M
645079
M: 56;
56 1/5 BUC
Articol
Articol:645079
Descriere:Costum Albastru Haina si Pantalon Simplu / M: 56
Caracteristici
M - Marime:56
Date Logistice
Tip Ambalaj:Punga
Ambalare Cantitate:1/5 BUC
Dimensiune:40x30x3 cm/BUC
Masă:0,83 kg/BUC