Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 124. Unelte de Gradinarit > 0526. Foarfeca pentru Gard Viu Maner Fibra de Sticla > 633044. Foarfeca pentru Gard Viu Maner Fibra de Sticla / L[mm]: 685

Foarfeca pentru Gard Viu Maner Fibra de Sticla / L[mm]: 685

Foarfeca pentru Gard Viu Maner Fibra de Sticla / L[mm]: 685
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Foarfeca pentru gard viu EvoTools are o lungime de 685 mm, fiind confectionata din otel carbon de inalta calitate, tratat termic, obtinandu-se astfel o duritate ridicata a falcilor taietoare si o durata de viata mare. Lamele ondulate cu lungimea de 200 mm si manerele din fibra de sticla, faciliteaza o taiere "curata". Forma manerelor si mansonul din cauciuc de la capete, va permite o priza optima in timpul utilizarii si distribuirea corecta a fortei in timpul utilizarii. Acest tip de foarfeca este deosebit de utila si usor de manuit pentru taierea gardului viu din gospodaria dumneavoastra, fiind de un real ajutor.
Caracteristici:
L[mm]
633044
L[mm]: 685;
685 1/20 BUC
Articol
Articol:633044
Descriere:Foarfeca pentru Gard Viu Maner Fibra de Sticla / L[mm]: 685
Caracteristici
L[mm] - Lungime:685
Date Logistice
Tip Ambalaj:Blister
Ambalare Cantitate:1/20 BUC
Dimensiune:67x34x22 cm/BUC
Masă:0,866 kg/BUC