Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
2. Instalatii > 203. Baterii Sanitare > 6497. Baterie Bucatarie cu Pipa Flexibila si Suport Fixare > 680347. Baterie Bucatarie cu Pipa Flexibila si Suport Fixare / C: Rosu; S: Da

Baterie Bucatarie cu Pipa Flexibila si Suport Fixare / C: Rosu; S: Da

Baterie Bucatarie cu Pipa Flexibila si Suport Fixare / C: Rosu; S: Da
Marcă:
EvoSanitary Standard
Descriere:
Bateria de bucatarie are o pipa tip lebada, aceasta fiind flexibila cu o mobilitate crescuta si usor de manevrat. Pipa este acoperita de un strat de silicon si are o lungime de 490 mm.Aceasta este prevazuta cu un suport de fixare pentru a fixa pipa.

Bateria este de tip monocomanda, cu o singura maneta pentru reglarea temperaturii apei ,avand un corp confectionat din alama.Este echipata cu un cartus ceramic cu diametrul de 35 mm si 2 racorduri flexibile de 350 mm.

Datorita sistemul EASY FIX de 1/2" puteti monta aceasta baterie cu usurinta.

Pentru intretinere se recomanda curatarea frecventa a bateriei pentru prevenirea murdariei, folosind substante de curatare care nu sunt foarte agresive si o laveta din material fin.

Pipa flexibila poate fi achizitionata in mai multe culori.

Garantie 5 ANI!
C S
680347
C: Rosu; S: Da;
Rosu Da 1/12 BUC
Articol
Articol:680347
Descriere:Baterie Bucatarie cu Pipa Flexibila si Suport Fixare / C: Rosu; S: Da
Caracteristici
C - Culoare:Rosu
S - Suport Fixare Pipa:Da
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/12 BUC
Dimensiune:50,5x27x7 cm/BUC
Masă:2,175 kg/BUC