Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul din produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 102. Clesti si Menghine > 0351. Menghina > 621001. Menghina / B[mm]: 50

Menghina / B[mm]: 50

Menghina / B[mm]: 50
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Menghina rotativa marca EvoTools este foarte practica datorita greutatii reduse pe care o are, fiind confectionata din fonta, iar falcile confectionate din otel carbon tratat termic va ofera o pridere ferma a pieselor. Datorita posibilitatii de rotatie de 360 de grade, nu mai este nevoie sa montati menghina in alte zone ale bancului atunci cand doriti sa prelucrati o anumita zona a pieselor sau sa prelucrati piese cu dimensiuni mai mari. Suprafata este acoperita cu o vopsea speciala antirugina.
Caracteristici:
B[mm]
621001
B[mm]: 50;
50 1/10 BUC
Articol
Articol:621001
Descriere:Menghina / B[mm]: 50
Caracteristici
B[mm] - Lățime:50
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/10 BUC
Dimensiune:19x18x8 cm/BUC
Masă:2,295 kg/BUC