Honest General Trading practică comerț en gros, către societăți comerciale. Dacă ești persoană fizică și ești interesat de unul dintre produsele noastre, contactează-ne aici și o să te direcționăm către un magazin din zona ta.
Acest portal web folosește fișiere de tip cookie proprietar sau ale unor parteneri fără scop de marketing, strict cu scopul de a asigura o experiență optimă în utilizarea. Prin continuarea utilizării acestui serviciu web, vă exprimați acordul pentru descărcarea și utilizarea acestor fișiere. Pentru mai multe informații, accesați aici.
1. General > 116. Echipament de Protectie > 6504. Bocanci de Protectie Imblaniti S3 SRC > 681296. Bocanci de Protectie Imblaniti S3 SRC / M: 41

Bocanci de Protectie Imblaniti S3 SRC / M: 41

Bocanci de Protectie Imblaniti S3 SRC / M: 41
Marcă:
EvoTools Standard
Descriere:
Bocanci de Protectie Imblaniti S3 SRC , marca EVOTOOLS,  este o incaltaminte confortabila care asigura protectia piciorului impotriva socurilor mecanice si compresiunii, umiditatii excesive, alunecarii si a agresiunilor mecanice precum abraziunea si agatarea. Talpa cu profil antiderapant este rezistenta la grasimi animale si vegetale, substante petroliere, acizi si baze slabe, avand propietati antistatice. Talpa are propietati de absortie a energiei in calcai.
Aceasta incaltaminte este confectionata din:
- fetele: piele naturala de bovina cu captuseala interioara rezistenta la uzura;
- bombeu metalic rezistent la un impact de pana la 200J
- talpa compusa din doua straturi, un strat interior antistatic si respirabil confectionat din EVA si un strat exterior din poliuretan injectat.
- interior imblanit  ce ofera izolare termica si confort.   
Acest model de bocanci este conform noilor reglementari impuse de standardele europene din domeniul echipamentelor de protective, avand un nivel de performanta de S3 SRC.
Caracteristici:
M
681296
M: 41;
41 1/10 PER
Articol
Articol:681296
Descriere:Bocanci de Protectie Imblaniti S3 SRC / M: 41
Caracteristici
M - Marime:41
Date Logistice
Tip Ambalaj:Cutie
Ambalare Cantitate:1/10 PER
Dimensiune:32x20,5x12 cm/PER
Masă:1,3 kg/PER